doleschallanita

Doleschall Anita
tulajdonos-ügyvezető

Történetünk

Az Alba Nyomda Kft. (régi nevén: Copystore Nyomdaipari Kft.-t) 2008. óta működik, egyszemélyes grafikai stúdióként indult. Kezdetben alvállalkozó nyomdai kivitelezők bevonásával szolgáltam ki Ügyfeleimet. Az évek során elégedett Ügyfeleink szépen növekvő számának és a bevételek újabb és újabb fejlesztésekre történő fordításának köszönhetően mára egy tehetséges szakemberi gárdával és a legújabb technológiára épülő gépparkkal állunk rendelkezésre mindennemű reklám és nyomdai kivitelezési feladatban.

Az indulás óta folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, javítjuk színvonalukat, hogy ügyfélkörünk számára a legjobb minőségű , kiváló megoldásokat nyújtsuk a nyomdaipari megrendeléseik területén.

Kezdetben fő mottónk a Copystore, a kis példányszámok nyomdája volt. Elsősorban a kisebb példányszámokat igénylő mikro- és kisvállalozásokat céloztuk meg digitális nyomdai szolgáltatásainkkal. Mára eljutottunk odáig, hogy digitális és ofszet nyomdai megrendelések területén teljes körű szolgáltatást tudunk vállalni, a grafikai előkészítéstől a kivitelezésen át az utómunkálatokig. Természetesen továbbra is célcsoportként kezelve, sőt nagy tisztelettel kiszolgálva a kisebb ügyfeleinket is, akiknek az elmúlt évek sikereit köszönhetjük.

Hiszem, hogy a Megrendelők jó minőségben és korrekt árakon történő kiszolgálása adja az alapot, de ez nem elég. Az Ügyfélkapcsolatok kezelése soha nem volt még olyan időszerű és megkerülhetetlen kérdés, mint napjainkban. Az Ő elégedettségük a mi sikerünk titka.

2015. március 19-től vállalkozásunk, a Copystore Nyomdaipari Kft. új néven, mint Alba Nyomda Kft. folytatja tevékenységét. Mint a névváltás is jelzi, cégünk gyorsnyomdából teljes körű nyomdai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozássá nőtte ki magát az elmúlt 11 évben, integrálva olyan szolgáltatásokat, mint a nagyobb példányszámú nyomdai munkák, a reklámajándék, a naptár készítés és a nagyformátumú nyomtatás.

2019-ben elindítottuk webáruházunkat, Printeraktiv Nyomda Webshop néven (www.printeraktiv.hu), azzal a céllal, hogy megrendelőink a leggyakoribb nyomdaipari termékekre azonnali árajánlatot lássanak, és azokat egyszerűen, néhány lépésben meg tudják rendelni. A webshop használatával az akár több napot igénybe vevő – árajánlatkérés – ajánlatkészítés – jóváhagyás – megrendelés folyamat kihagyható, ezáltal ezen termékek gyártási ideje az igény felmerülésétől a késztermékig jóval lerövidül, akár mindössze 1-2 munkanapra. 

Egyedülálló fejlesztésünk a webáruházban található Online grafikai szerkesztő, amivel Ügyfeleink az egyszerűbb szerkesztést igénylő termékeket saját maguk, mindenféle grafikai programismeret nélkül, az online szerkesztőfelületen keresztül meg tudják tervezni. 

Forduljon Ön is hozzánk nyomdai igényével! Nem fog csalódni rugalmasságunkban, termékeink minőségében, árainkban!