Alba Nyomda

Pályázatok

Eszközfejlesztés a Copystore Kft-nél c. projekt lezárása

2012. december 4.

A Copystore Kft. 3 100 500 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiírásban, az Új Széchényi Terv keretében, amelyet ugyanennyi visszatérítendő támogatott hitel egészít ki. A 6,9 millió forintos összköltségvetésű beruházásból eszközállományának bővítésére, korszerűsítésére került sor.

Vállalkozásunk 2012. november 6-án sikeresen befejezte a GOP-2.1.1-11/M-2012-2704 számon futó „Eszközfejlesztés a Copystore Kft-nél” című projektjét. A projekt az Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió támogatásával valósult meg.

A fejlesztés célja a Copystore Kft. nyomdaipari tevékenységeinek kiterjesztése egy korszerűbb digitális nyomtató beszerzésével; és kapcsolódó hardver és szoftver állományának korszerűsítése volt.

Az egyre növekvő Ügyfélkör a termelési kapacitások bővítését sürgette. Az új XEROX nyomtató beszerzésével lehetővé vált a digitális nyomdai megrendelések magasabb szintű kiszolgálása, mind minőség, mind az új berendezés technikai újításaiból eredő színvonal és bővülő szolgáltatási kör tekintetében.

A gépet vezérlő korszerű hardver és szoftver a digitális nyomdai feladatok precíz és kifogástalan minőségű kivitelezését teszi lehetővé.

A cég fő tevékenysége a digitális nyomdagéppel történő kis példányszámú nyomdai termékek gyártása, így a cég további versenyképes működését biztosíthatja az új nyomdagép.

A Copystore fejlesztése c. projekt lezárása

2011. november 30.

A Copystore Kft. 1,9 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében, melyet ugyanennyi visszatérítendő támogatás egészít ki. A 4,3 millió forintos összköltségvetésű beruházásból eszközállományának bővítésére, illetve hardver és szoftver állományának korszerűsítésére került sor.

Vállalkozásunk 2011. november 5-én sikeresen befejezte a GOP-2.1.1-11/M-2011-0703 számon futó „Copystore Kft fejlesztése” című projektjét. A projekt az Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió támogatásával valósult meg.

A fejlesztés célja a Copystore Kft. nyomdaipari tevékenységeinek kiterjesztése egy nagy teljesítményű nyomtató beszerzésével; és kapcsolódó hardver és szoftver állományának korszerűsítése volt.

A ROLAND nyomtató beszerzésével lehetővé vált plakátok, molinók, egyedi formára vágott matricák nyomtatása-vágása, amelyek a vállalkozás eddigi kínálati palettáját bővítik és egyben hatékonyabb választ is biztosít a piac új igényeire.

A hardver és szoftver állomány korszerűsítése révén a grafikus munkák és mindennapi ügyviteli feladatok gyorsabb ellátására nyílt lehetőség.

A beruházás eredményeként a kétfős mikrovállalkozás három főre bővült a megnövekedett megrendeléseknek köszönhetően. Az eszközök bővítésének és korszerűsítésének köszönhetően a vállalkozás hosszú távon is fenntarthatja piaci versenyképességét és működését.