Alba Nyomda

Kis példányszámok nyomdai kivitelezése

Digitális nyomtatás

Csak 2 perc. Válasszon termékeink közül és kérjen árajánlatot!

A nyomdai termékek a digitális technológiának köszönhetően ma már kisebb példányszámokban is gazdaságosan, gyorsan és kiváló minőségben állíthatók elő. Megtervezzük és példányszámtól függetlenül kinyomtatjuk, majd a minden feladatra felszerelt kötészetünkben készre gyártjuk a termékeket.

Termékválasztékunk: névjegykártya, szórólap, prospektus, könyv, mappa, levélpapír, boríték, matrica, plakát, étlap, címkék, üzleti dokumentumok, meghívó, képeslap, pályázati kommunikációs anyagok, egyedi formára vágott, stancolt termékek.

TÖBBET SZERETNE?

A nagyobb példányszámú nyomdatermékekhez az ofszet nyomtatást ajánljuk. A két technológia közül azt fogjuk javasolni Önnek, ami az Ön termékének paramétereit tekintve a költséghatékonyabb. Amennyiben sürgős (1-2 munkanapon belüli) gyártást szeretne kérni úgy a digitális nyomtatást tudjuk ajánlani, melynek minősége megegyezik a hagyományos ofszet nyomdatechnológiával előállított termékek minőségével.

Xerox digitális nyomdai gép jellemzői:

Ofszet nyomtatás jellemzői:

MENNYIBE KERÜL A MINŐSÉGI NYOMDATERMÉK?

Töltse ki online ajánlatkérőnket, melyre 24 órán belül válaszolunk, sürgősebb esetben pedig telefonáljon és kollégáink felveszik igényét!
Az árajánlat küldésekor javaslatot teszünk a kiadvány jellegétől és példányszámától függően a leggazdaságosabb nyomdatechnológiára, legyen az ofszet, szita, flexo vagy digitális nyomtatás.